Forum Kurallari ve Üyelik Sözlesmesi
2 Ağustos 2009, 17:33
Sevgili forum üyeleri son zamanlarda forumda forum kurallarina aykiri mesaj sayilari arttikca site yönetiminin huzuruda dogal olarak kacmis oluyor.Arkadaslar forum bir bilgi cöplügü degildir.Forum bilgi paylasimi demektir.Lütfen güzel dilimizin kurallarin
Sevgili forum üyeleri son zamanlarda forumda forum kurallarina aykiri mesaj sayilari arttikca site yönetiminin huzuruda dogal olarak kacmis oluyor.Arkadaslar forum bir bilgi cöplügü degildir.Forum bilgi paylasimi demektir.Lütfen güzel dilimizin kurallarina uyaraktan forum kurallarini unutmayip hatirlayaraktan mesaj ve basliklarimizi gönderelim.Iste size hatirlatmak istedigim üye olmadan önce hepimizin "okudugu" üyelik sözlesmesi ve forum kurallari
Siteye üye olmadan ve mesaj bırakmadan önce bu kuralları mutlaka okumalısınız. Aksi halde doğacak sonuçlardan aysavaşçısı yönetimi mesul değildir. Bu bölümde yazan kurallara uymayanlar hakkında uygulanacak olan cezai yaptırımlar sebebiyle AySavaşçısı.Com hiç kimseyi uyarmak ve kimseye açıklama yapmak mecburiyetinde değildir.
1 - Sitedeki konuların ilgili forum alanı altında açılması gerekmektedir. Uygun forum alanı altında açılmayan konular silinir veya gerekli alana taşınır.
2 - Forumlarda bir mesajı aynı foruma yada birden çok foruma göndermek yasaktır. Tartışma ortamını bozucu nitelikteki bu tür tekrarlı mesajları yazanların forumlara ve siteye erişimi engellenir.
3 - Forumlarda konu yaratmadan önce yarattığınız konunun var olup olmadığını araştırınız. Aynı konudan birden fazla bulunması halinde konunun içeriğine bakılmaksınızın son açılan konu silinebilir.
4 - Forum bölümüne mesaj bırakan her üye Türkçe imla ve anlatım kurallarına uymak zorundadır:
a - Tümüyle büyük harfle yazılan mesajlar yeniden düzenlenir veya silinebilir.
b - Noktalama işaretlerine uyulmamış mesajlar silinebilir veya mesajın içeriğine göre düzeltilir.
c - Tümüyle sokak ağızı ve argo cümlelerden oluşan mesajlar silinebilir.
d - Türkçe imla ve anlatım kurallarına uymama doğrultusundaki davranışlarını değiştirmeyen üyelerin forumlara ve siteye erişimi önceden uyarılmak şartıyla veya uyarılmaksınızın engellenebilir.
5 - Forumlarda üyelere ve üçüncü kişilere hakaret etmek yada bu kişilerle ilgili küçük düşürücü sözler içeren ifadeler kullanmak yasaktır. Böyle mesajlar ve konular silinebilir. Bu tür mesajlar yazan kişilerin forumlara ve siteye erişimi önceden uyarılmak şartıyla veya uyarmaksızın engellenebilir.
6 - Forumlarda yazılan mesajların kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız edici ve yasalara aykırı olmaması çok önemlidir. Mesajlarınızın sorumluluğu tamamen size aittir. AySavaşçısı Forumu, söz konusu mesajların belirtilen şartlara uygun olmadığını tespit ederse veya yetkili mercilerce bu konuda bir tespit veya inceleme talebi gelirse, mesajı yazan kişi ile ilgili bilgileri yetkili makamlara bildirmek hakkına sahiptir.
7 - Forumlar çeşitli konularda üyelerin görüşlerini ifade edebilmeleri ve tartışabilmelerine olanak yaratmak amacıyla düzenlenmiştir. Bu ortamı kişisel kavga ve yıpratma ortamına doğru sürükleyecek şekilde davranan üyelerin forumlara ve siteye erişimleri engellenebilir. Karşıt görüşteki üyelerin birbirlerinin ve başkalarının kişilik haklarına saygılı olmaları gerekmektedir.
8 - Takma isim (nick) sistemi, kişilerin kimliklerini açıklamadan görüşlerini yazabilmelerine olanak tanımaktadır. Bu sisteme yıpratıcı eleştiriler yapmak, takma isimlerin sahiplerini gerçek kimliklerini açıklamaya zorlamak forum kurallarına aykırıdır. Bu tür girişimlerde bulunan üyelerin forumlara ve siteye erişimleri engellenebilir.. Takme isimleri taklit etmek yoluyla sanal ortamda kimlik karmaşası yaratmaya çalışan lakapların erişimi engellenebilir.
9 - Bu sitede küfür edilmediği, haksız yere kişilik haklarına saldırı yapılmadığı ve kanunlara aykırı davranışta bulunulmadığı sürece isteyen herkes istediği konuyu yaratabilir ve istediği mesajı yazabilir. Buna rağmen AySavaşçısı Forum yönetimi bu foruma bırakılmış mesajları silme veya taşıma hakkını saklı tutar.
10 - Herhangi bir açıklama yapılmadan site üyeliğinin yada üye mesajlarının silinmesi site yönetiminin elinde saklıdır.
11 - Siteye üye olurken gerçek isminizi yazmak zorundasınız, gerçek ismini yazmayan yada gerçek ismi yerine farklı bilgiler giren üyelerin üyelikleri durdurulabilir yada silinir.
12 - Siteye üye olmuş ve forum bölümünde yeni konu yaratan yada mesaj bırakan herkes bu kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılır.
aysavascisi.com
Yazar: sailor_pluto
|
|
|
|
 |
Şubat 2012 |
 |
| Pt |
Sa |
Çr |
Pr |
Cu |
Cm |
Pz |
| |
|
|
1 |
2 |
3 |
4 |
| 5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
| 12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
| 19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
| 26 |
27 |
28 |
29 |
|
| Yaklaşan Etkinlikler |
| Hiç Etkinlik Yok |
 |
|
 |
|
|
| ::| Duyurular |
|
 |
|
| ::| YAZARLAR |
|
|
|
|
 |
|